OVER MIJ

Over mij

Al van kinds af aan ben ik gebeten door de sportmicrobe. Het begon met voetballen, maar daarnaast was ik ook actief in het tennis en het basketbal. Vanuit die passie startte ik met de opleiding LO en bewegingswetenschappen, die ik afwerkte in 2016.

 

Omdat mijn honger naar kennis nog niet gestild was deed ik ook een verkort en intensief traject om in 2019 af te studeren als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Tijdens mijn studies stond ik steeds klaar als trainer van de jeugd in het voetbal. Ik wilde het coachen verderzetten, maar op een andere manier.

 

Mijn laatste opleiding tot Certified Personal Trainer zorgde ervoor dat ik vertrouwen kreeg om ook volwassenen te begeleiden met hun trainingsplan.

Coach.kine Annelies sportmassage kinesitherapie

Mijn visie

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Meer bewegen zorgt voor een betere immuniteit, een betere gezondheid en een beter mentaal welzijn.

Echter is het belangrijk dat bewegen op een onderbouwde en kwalitatieve manier wordt uitgevoerd, zodat het niet meer kwaad dan goed doet.

Coach.kine Annelies taping kinesitherapie

Mijn missie

Sporters en niet-sporters op een professionele en wetenschappelijk onderbouwde manier begeleiden in het behalen van hun sportieve doelen.

 

Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in het behalen van de minimumnorm van bewegen, met als doel dat elke persoon zich hierdoor beter in zijn vel voelt. 

Hoofdopleidingen

  • Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen, optie sporttraining en coaching ( 2016)
  • Trainer B voetbal (2016)
  • Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (2019)
  • Basismodule Dry needling (2020)
  • NASM certified Personal Trainer (2021)